снимка: пресцентър на ОД МВР - Варна Установен е извършителят на

...
снимка: пресцентър на ОД МВР - Варна Установен е извършителят на
Коментари Харесай

Полицията задържа 7 души при акция в Долни чифлик, установен е и 19-годишен извършител на автокражби

снимка: пресцентър на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна 

Установен е причинителят на две обири на леки коли, осъществени в с. Горен чифлик през миналата седмица. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. Той е на 19 години и е локален гражданин, като се оказва прочут на органите на реда поради предходни прегрешения.

Разкриването на двете автокражби е станало в хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на конвенционалната  престъпност, провела се на територията на община Долни чифлик, под наблюдението на прокуратурата.

При нейното осъществяване. са формирани три бързи полицейски производства – за ръководство на МПС без удостоверение за дееспособност и в период на изтърпяване на административно наказване, за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол с централизация от 1,8 промила в издишания въздух и за владеене на наркотично вещество – марихуана (0,03 гр.).

Образувана е кореспонденция против невръстен възпитаник от с. Старо Оряхово, направил кражбата на мобилен телефон. Проверените по време на профилираната интервенция лица са 587, тестваните коли са 349. Задържани са общо 7 души.  Установени са 45 нарушавания на ЗДвП, взето е отношение във всички случаи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР